Teams

Bestuur

Ons bestuur vertegenwoordigt de leden en zorgen voor leiding en duidelijkheid. Wat zijn we aan het doen? Waar gaan we naartoe? Hoe gaan we dit doen?

^

Ons bestuur vertegenwoordigt de leden en zorgen voor leiding en duidelijkheid. Wat zijn we aan het doen? Waar gaan we naartoe? Hoe gaan we dit doen? Onze city-leads zorgen voor stabiliteit en structuur, houden het hoofd koel in de dagelijkse hectiek en garanderen onze grassroots aanpak. Verder zijn de city-leads samen met het kernteam verantwoordelijk voor de lokale doelen, de strategie en de planning op de korte en lange termijn. We coördineren acties en events en we vertegenwoordigen Volt Den Haag op regionaal en nationaal niveau.

Neem contact met ons op via: denhaag@voltnederland.org

Foto Laura Harks

Laura Harks

Co-voorzitter

Foto Rik Wijnhof

Rik Wijnhof

Co-voorzitter

Cyriel Pieters

Cyriel Pieters

Secretaris

Foto Leon Nijmeijer

Leon Nijmeijer

Penningmeester

Communicatie

Het Haagse communicatieteam houdt zich bezig met de interne en externe communicatie.

^

Het Haagse communicatieteam houdt zich bezig met de interne en externe communicatie. Ons doel is om het progressieve, pragmatische en pan-Europese verhaal te vertellen en Volt op de kaart te zetten in onze stad. We hebben een breed takenpakket: woordvoering, PR, social media, data analyse, website beheer, de nieuwsbrief en multimedia design.

Volg ons!

Instagram.com/voltdenhaag

Twitter.com/voltdenhaag

Vacant

Vacant

Co-lead Communicatie

Ad interim kunt u contact opnemen met Laura Harks.

Campagne

Een volgende campagne ligt altijd in het verschiet!

^

Een volgende campagne ligt altijd in het verschiet. Het campagneteam houdt zich bezig met de planning, coördinatie en communicatie van aanstaande verkiezingen.

Foto Jonne

Jonne Tuijn

Co-Lead Campagne

Banner

Vacant

Co-Lead Campagne

Community

Het Haagse Community Organizing team houdt zich bezig met de ledenverbinding, de interne organisatie en de ledenadministratie

^

Het Haagse Community Organizing team houdt zich bezig met de ledenverbinding, de interne organisatie en de ledenadministratie. Onze kernwaarde is mensen in hun kracht te zetten. Dat doen we niet alleen door leden die actief willen worden te koppelen aan teams, initiatieven en activiteiten, maar ook door sociale impact-netwerken te faciliteren zoals diversiteits- en inclusiviteitsclusters. Concrete voorbeelden hiervan zijn Vrouwen voor Volt, Silver Volt en de Grassroots wijkteams, want mensen zijn een bron van inspiratie en ideeën. Wij brengen mensen met elkaar in contact, en staan zelf in contact met de mensen.

Roel Noordhof

Roel Noordhof

Co-lead Community

Vacant

Vacant

Co-lead Community

Grassroots

Het Volt Den Haag Community & Grassroots team is een beweging die het lokale leven wil verbeteren en de huidige politiek inclusief wil maken. Wij zorgen voor zichtbaarheid in de stad en onze mensen zijn de ogen en oren van Volt Den Haag.

^

Denk Europees, doe lokaal

Het Volt Den Haag Community & Grassroots team is een beweging die het lokale leven wil verbeteren en de huidige politiek inclusief wil maken. Wij zorgen voor zichtbaarheid in de stad en onze mensen zijn de ogen en oren van Volt Den Haag. Samen werken we aan meer politiek bewustzijn in diverse gemeenschappen. Dit doen wij door actief de wijken in te gaan, netwerken op te zetten en te luisteren naar de behoeften van de mensen in de wijk. Volt staat pal voor de waarden kansengelijkheid en diversiteit, en door onze activiteiten krijgen ook de meest kwetsbare personen in Den Haag een stem. Hiermee komen visie en beleid ook echt van onze inwoners en die verbinden weer met nationale en Europese politiek.

Ons grassroots-team heeft zich als doel gesteld om in alle wijken te werken met grassroots-wijkteams die met een groep vrijwilligers uit dezelfde wijken contacten leggen, problemen in kaart brengen en samen luisteren naar wat er vanuit de wijk als oplossingen wordt aangedragen. Zij signaleert knelpunten en koppelt deze terug naar het beleidsteam van Volt Den Haag. Wij willen een beweging zijn die campagne-overstijgend, verkiezing of geen verkiezing, zichtbaar is in de wijken. Zo zorgen wij samen voor positieve verandering en delen wij netwerken, expertise en kennis. Wij zoeken altijd mensen om ons team te versterken, dus doe met ons mee!

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/volt-den-haag-community-grassroots

Astrid Volt Den Haag

Astrid Plugge

Co-lead Grassroots

Beleid

Dit team schrijft, onderzoekt en debatteert over al het lokale beleid.

^

Dit team schrijft, onderzoekt en debatteert over al het lokale beleid. Op dit moment is het team bezig met een document van meer dan 100 pagina's dat de basis zal vormen voor het gehele beleid van Volt Den Haag.

Ronald Borgts

Ronald Borgts

Co-lead Policy

Foto Lou Maessen

Lou Maessen

Co-lead Policy

SilverVolt Haaglanden

Kunnen de oudere generaties een jonge politieke partij inspireren? Ja, dat kunnen ze zeker!

^

Kunnen de oudere generaties een jonge politieke partij inspireren? Ja, dat kunnen ze zeker! De Silver Volters is een club die generaties bijeenbrengt: de mensen die in de laatste 10 à 15 jaar van hun werkende leven zitten, de gepensioneerden en de mensen die een reeds respectabele leeftijd hebben bereikt. Net als de seizoenen zomer, herfst en winter elkaar opvolgen maken ook deze generaties ieder een transitie mee en volgen ze elkaar op. Wat komt er op hén af vanuit de samenleving? Waar maken zíj zich zorgen over? Wat zijn de uitdagingen waar zíj mee te maken krijgen? En wat zijn de oplossingen die ze voor ogen hebben? Volt maakt hun stem zichtbaar, concreet en hoorbaar.

Suzanne Sule

Suzanne Sule

Co-lead SilverVolt Haaglanden

Mauke van der Haer

Mauke van der Haer

Co-lead SilverVolt Haaglanden